ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για αγορές άνω των 69€

Η Zplast Cream της Zarkolia είναι μια αναπλαστική κρέμα με επουλωτική δράση, ιδανική για την περιποίηση του δέρματος που έχει υποστεί βλάβες, όπως πληγές και ουλές. Συνδυάζει φυσικά συστατικά, όπως το μέλι, τη μαστίχα Χίου και ελληνικά βότανα, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα.

Συστατικά και Ιδιότητες

Οφέλη

Η Zplast Cream είναι ιδανική για τη θεραπεία ηλιακών εγκαυμάτων, πληγών και ουλών. Ενυδατώνει και ανακουφίζει το δέρμα, βελτιώνοντας την υφή και την εμφάνισή του. Η κρέμα επιταχύνει τη διαδικασία αποκατάστασης, καθιστώντας την ιδανική για καθημερινή χρήση. Συνδυάζει τα συστατικά της για να προσφέρει γρήγορη επούλωση και ανάπλαση.

Χρήση

Δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, σε καθαρό και στεγνό δέρμα. Δώστε έμφαση στις περιοχές με προβλήματα, όπως οι ουλές και οι πληγές. Η ελαφριά υφή της επιτρέπει γρήγορη απορρόφηση, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, προσφέροντας άμεση ανακούφιση και προστασία.

Παραγωγή

Η Zarkolia παρασκευάζει την κρέμα Zplast στην Ελλάδα, ακολουθώντας αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Συνδυάζει παραδοσιακά ελληνικά συστατικά με σύγχρονη τεχνολογία, εξασφαλίζοντας ένα αποτελεσματικό και ασφαλές προϊόν.

Επιλέξτε τη Zplast Cream της Zarkolia για φυσική και αποτελεσματική φροντίδα του δέρματος, ειδικά όταν χρειάζεται επούλωση και μείωση ουλών. Τα φυσικά συστατικά της προσφέρουν ανακούφιση και υποστήριξη στη διαδικασία επούλωσης, διατηρώντας το δέρμα υγιές και αναζωογονημένο. Η κρέμα αυτή συνδυάζει τις ευεργετικές ιδιότητες των φυσικών συστατικών με τις σύγχρονες ανάγκες για φροντίδα του δέρματος.

Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 100 γρ & 40 γρ